Hozzávalók: 50 dkg marhacomb, 2 pár virsli, 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál szőlőmagolaj, pirospaprika, késhegynyi köménymag, 1evőkanál sűrített paradicsom, majoránna, 4 tojás,himalája só, őrölt fehér bors bors
Elklészítése : a vékonyra vágott hagymát a forró olajon megpirítjuk,
hozzáadjuk az átnyomott fokhagymát, majd átforgatjuk rajta a kockára
vágott húst. Hozzáadjuk a pirospaprikát, majd a többi fűszert, kevés vizet öntünk
alá és kis lángon kb. 1,5 órát pároljuk. Közben a tojásokat keményre főzzük,
meghámozzuk, félbe vágjuk. A virslit felkarikázzuk és 5 perccel a főzés vége
előtt a húshoz adjuk. A gulyást a főtt tojással tálaljuk, petrezselyemmel
díszítjük, Savanyú uborkát kínálunk mellé.
Ötlet: Paleo Séf !
Olyan gusztán tudsz tálalni,hogy az embernek kicsordul a nyála :)
VálaszTörléselkényeztetsz )))
Törléssose jövök többet éhesen erre :( :)))))))))))
VálaszTörlésés jóllakva ?? ))))
Törlés