2013. május 29., szerda
Mascarponés sonkakrém
Hozzávalók: 10 dkg mascarpone, 10 dkg vaj, 10 dkg feketeerdei sonka vékony csíkokra szelve, fél vöröshagyma reszelve, himalája só, őrölt fehér bors, 5 dkg reszelt parmezán
Elkészítése: a vajat a mascarponéval , valamit a reszelt hagymával , sóval és borssal habosra keverjük. Majd hozzáadjuk a csíkokra (aprító géppel is fel lehet vágni, aki kisebb darabokban szereti benne a sonkát) vágott sonkát (vagy a maradék húsvéti sonkát) és a parmezánt.
Pirítóssal, szárzellerrel isteni finom ))).
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
ki lesz prószálva, szeretem az ilyeneket :))
VálaszTörlésszerintem aprított jófajta kolbásszal is finom
Törlésez úgy hangzik, mintha a kedvencem lenne.:):):)
VálaszTörléshááááááát)))
TörlésEgyszerű és biztosan eteti magát!
VálaszTörlésegyszerű és hamar kész )))
TörlésFriss kenyérrel?
VálaszTörlésazzal sem rossz )))
Törlés