Ahogy az említett blogban, úgy én is az egyszerűbb megoldáshoz folyamodtam. Az Ázsia boltban vásároltam Vindaloo curry pasztát és azzal készítettem el a csirkét.
Hozzávalók: 2 evőkanál szőlőmagolaj, 40 dkg csirkemell filé, 2 evőkanál vindaloo paszta, 2 dl paradicsomszósz, 2-3 db barna kandiscukor, 1 fej hagyma
Elkészítése: a felhevített olajon készre pirítjuk a felaprított hagymát és kockára vágott csirkemell filét. Hozzáadjuk a két evőkanál vindaloo curryt, a cukrot és paradicsomszószt és az egészet összerottyantjuk.
A vindaloo paszta.
na, ez nem macerás, az ilyeneket szeretem :))) viszont sejtésem szerint csípős lehet :) rizst adtál hozzá?
VálaszTörlésrizst, (vagyis rizstészta és rizs keverékét), de szerintem úgy jó, ha csíp ))))
TörlésNagyon szép színe van!
VálaszTörlésköszönöm ))))
Törlés