2013. május 18., szombat

Csirke vindaloo



Azt hiszem ha ezer évig élnék akkor sem venném a fáradságot, hogy ennyi hozzávalóból elkészítsem ezt az ételt.
Ahogy az említett blogban, úgy én is az egyszerűbb megoldáshoz folyamodtam. Az Ázsia boltban vásároltam Vindaloo curry pasztát és azzal készítettem el a csirkét.

Hozzávalók: 2 evőkanál szőlőmagolaj, 40 dkg csirkemell filé, 2 evőkanál vindaloo paszta, 2 dl paradicsomszósz,  2-3 db barna kandiscukor, 1 fej hagyma

Elkészítése: a felhevített olajon készre pirítjuk a felaprított hagymát és kockára vágott csirkemell filét. Hozzáadjuk a két evőkanál vindaloo curryt, a cukrot és paradicsomszószt és az egészet összerottyantjuk.


A vindaloo paszta.

4 megjegyzés:

  1. na, ez nem macerás, az ilyeneket szeretem :))) viszont sejtésem szerint csípős lehet :) rizst adtál hozzá?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. rizst, (vagyis rizstészta és rizs keverékét), de szerintem úgy jó, ha csíp ))))

      Törlés