Hozzávalók: 40 dkg csirkemell filé, 1-1 evőkanál olívaolaj, himalája só, őrölt fehér bors, füstölt fűszerpaprika, paradicsom, uborka, light mozzarella golyók, fél citrom leve, újhagyma, szívsaláta
Elkészítése: a csirkemelleket
mindkét oldalukon befűszerezzük a füstölt fűszerpaprikával, sóval és
borssal, majd felhevített olajon mindkét oldalukat megsütjük. Amíg a hús
sül , összeállítjuk a salátát. Megmossuk a zöldségeket, megszárítjuk ,
majd feldaraboljuk azokat. Kockára vágjuk a paradicsomot és az uborkát,
felkarikázzuk az újhagymát, és csíkokra tépkedjük a szívsalátát. Egy
mély tálban összekeverjük a hozzávalókat, megöntözzük a fél citrom
levéve és az olívaolajjal, beletesszük a light mozzarella golyókat és
összekeverjük a salátánkat.
Tálaláskor a megsült hús mellé halmozzuk a vegyes salátát.
ínycsiklandó, tényleg jövök hozzád enni :D :)))))
VálaszTörlésbemegyek eléd vmeddig, gyere !! )))
Törlésno, a csirkemellet én csak rántva tudom megenni, meg kínai kajában, szaftosan. így nekem túl száraz, és nem is szoktam készíteni. de biztosan isteni lehetett, ahogy te főzöl, nem főz úgy senki ♥
VálaszTörlésTzazikit mellé akkor
VálaszTörlés