2015. április 17., péntek
Chilis, zsályás édesburgonya
Hozzávalók: 70 dkg édesburgonya, 1 evőkanál friss vagy szárított zsálya , őrölt fehér bors, 1 piros chilipaprika (ha valaki nem szereti a csípőset, akkor helyettesítheti kaliforniai paprikával), himalája só, 2 evőkanál vaj, 1 gerezd fokhagyma
Elkészítése: hámozzuk meg az édesburgonyát és vágjuk (nagyjából) egyforma kockákra. Közben melegítsük fel a vajat, tegyük bele az apró kockákra vágott paprikát, a zúzott fokhagymát, a felaprított zsályát, sót, borsot. Öntsük a keveréket a burgonyakockákra, forgassuk össze és tegyük tepsibe, vagy jénai tálba. 200 fokos sütőben sacc. fél óra alatt ropogósra sütjük.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
imádom ezt a kombinációt, sokszor sütöm, isteni finom :)
VálaszTörléste is zsályásan?
Törlésmegkóstolnám... :)))
VálaszTörlésjó tökkel is nem csak édesburival )))
Törlés