2013. április 20., szombat
Mangalica töpörtyűvel töltött csokoládé
Hozzávalók: 2 tábla keserű csokoládé, az egyik 70%-os, a másik 90%-os kakaótartalmú , pár szem mangalica törpörtyű (20 dkg-ot vásároltam, de az rengeteg volt),t 1 mk.chili pehely
Elkészítése: megolvasztjuk a csokoládét , belekeverjük a chili pelyhet, majd ráöntjük az összedarabolt töpörtyűre (bármilyen tetszés szerinti formába önthetjük, de a legjobb a téglalap alakú, így táblás csokoládét kapunk) amit formába helyeztünk, így betesszük hideg helyre hűlni. Ha megdermed kész is, darabolható.
Izgalmas kombináció.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon érdekes,el sem tudom képzeni, hogy milyen:)
VálaszTörlésnos, akkor próbáld ki)))
Törléstudod, ez nekem elsőre is borzolta a fantáziámat, de azóta sem csináltam meg.:)
VálaszTörléspedig olyan, mint a mogyorós csokoládé)))
Törléskomolyan? akkor feltétlenül, mert azt imádom! :):):)
VálaszTörlés