2012. május 9., szerda
Fekete-erdei sonkába göngyölt spárga hollandi mártással
Hozzávalók: 1 köteg spárga, Fekete-erdei szeletelt sonka, vaj, himalájai só, őrölt fehér bors
Elkészítése: a spárgákat megtisztítjuk és ha szükséges meghámozzuk a szárát. Sózzuk picit, borsozzuk, majd egyenként betekerjük a sonka szeletekbe. Kivajazott jénaiban kb. húsz percig, a spárga puhulásáig sütjük. Hollandi mártással tálaljuk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Ez egy igazi finom falat lenne számomra! Nagyon guszta és legalább új ízeket ismernék meg ami biztos hogy nagyon finom!
VálaszTörlésbevallom, a spárga nem épp a kedvencem, de így sonkával és a szósszal nagyon finom volt
TörlésMinden jöhet, amikor sört iszok, éhes vagyok :):)
VálaszTörlésne igyál sört, nem leszel éhes)))
TörlésEzt eddig meg csak konzerv spärgäbol csinältam, a frisset ätaläban fözni szoktam.:) De kiprobälom!:)))
VálaszTörléseddig én is főztem, de valakinél láttam, hogy így süti meg, megpuhult, finom lett
Törlésbefizetek :))))))
VálaszTörlésmajd megszámítok egy *ócó* árat)))
Törlés