Elkészítése a burgonyát meghámozom (az előző sütésnél rajta hagytam a héját ami rághatatlan volt és olyan, mint a papír) és lehetőség szerint hasábokra vágom, azért lehetőség szerint, mert az édeske önálló életet él és arra hasad szét, amerre ő akarja. Tepsibe teszem a hasábokat, megszórom a fűszersóval, ráfacsarom a citrom levét és alaposan összeforgatom, hogy mindenhol érje a burgonyát a kulimász. Majd előmelegített sütőbe tolom. Kb.20-25 perc alatt ropogósra sül.
2012. május 8., kedd
Fűszeres édesburgonya
Elkészítése a burgonyát meghámozom (az előző sütésnél rajta hagytam a héját ami rághatatlan volt és olyan, mint a papír) és lehetőség szerint hasábokra vágom, azért lehetőség szerint, mert az édeske önálló életet él és arra hasad szét, amerre ő akarja. Tepsibe teszem a hasábokat, megszórom a fűszersóval, ráfacsarom a citrom levét és alaposan összeforgatom, hogy mindenhol érje a burgonyát a kulimász. Majd előmelegített sütőbe tolom. Kb.20-25 perc alatt ropogósra sül.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
ilyet se ettem még sose, de megkóstolnám szívesen :)))
VálaszTörléshol lehet édesburgonyát venni?
múltkor a Metroban vettem, most a helybéli zöldségesnél, de láttam a szpárban és a Tescoban is
Törlésén már csak sóhajtok....az epres muffinjaim kissé csálék lettek, mert nem volt türelmem összevágni az epret normálisan.:):)
VálaszTörlésszontad, hogy megmutitod
VálaszTörlésmegmutittam már :):)
VálaszTörlésjóvanna)))
VálaszTörlésmegjegyzem, nekem nagyon tetszettek
:):):)köszcsi, puszcsi :):)
VálaszTörlésköszi, majd sasolok, és ha látok, veszek :))
VálaszTörlés