Hozzávalók: 3 db friss füge, 6-9 dkg gorgonzola, 6 szelet feketeerdei sonka, 2-3 evőkanál juharszirup
Elkészítése: a fügéket bevágjuk és szétnyitjuk (óvatosan, hogy ne törjön el). A füge közepébe gorgonzola sajtot töltünk és rácsorgatunk a juharszirupból. A füge alját betekerjük két szelet sonkába és egy jénaiba sorakoztatjuk. Előmelegített sütőben a sajt olvadásáig sütjük. Tálaláskor meglocsoljuk a maradék juharsziruppal.
Csodásan néz ki mint egy orhidea! Nagyon finom lehet!
VálaszTörlésköszönöm))), már nincs is belőle)))
Törléséppen a héten vettem gorgonzolát, gondolkoztam mi a csudát kezdjek vele? aztán megettem :):) na majd legközelebb :):)
VálaszTörlésa gorgonzola füge nélkül is finom)))
Törlés