2013. szeptember 20., péntek

Juharszirupos, gorgonzolás füge


Hozzávalók: 3 db friss füge, 6-9 dkg gorgonzola, 6 szelet feketeerdei sonka, 2-3 evőkanál juharszirup

Elkészítése: a fügéket bevágjuk és szétnyitjuk (óvatosan, hogy ne törjön el). A füge közepébe gorgonzola sajtot töltünk és rácsorgatunk a juharszirupból. A füge alját betekerjük két szelet sonkába és egy jénaiba sorakoztatjuk. Előmelegített sütőben a sajt olvadásáig sütjük. Tálaláskor meglocsoljuk a maradék juharsziruppal.




4 megjegyzés:

  1. Csodásan néz ki mint egy orhidea! Nagyon finom lehet!

    VálaszTörlés
  2. éppen a héten vettem gorgonzolát, gondolkoztam mi a csudát kezdjek vele? aztán megettem :):) na majd legközelebb :):)

    VálaszTörlés