2012. szeptember 24., hétfő
Tejszínes kukoricafőzelék
Hozzávalók: 40 dkg konzerv kukorica, 2 evőkanál szőlőmagolaj, 2 evőkanál rizsliszt, 2 dl főzőtejszín, himalája só, őrölt fehér bors,
Elkészítése: a konzerveket lábosba teszem és felöntöm annyi vízzel, hogy ellepje. Ízesítem sóval, borssal. Majd amikor a főzőlé felforr behabarom az olaj, a tejszín és a rizsliszt csomómentes keverékével, így főzelék sűrűségű lesz a kukoricánk.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Tök egyszerű, de milyen jó lehet ez is!
VálaszTörléskb. öt perc alatt kész)))
TörlésDe jó, ki kell próbálnom:)
VálaszTörléshamar kész és nagyon ízletes, érdemes kipróbálni
VálaszTörlés