a fene sem tudja, hogy hogyan csinálják a szpárban, de ropogós a csücske és az egész kifli még este is, pedig más sóskiflik meghümmednek pár óra után... meg kell jegyeznem, hogy a kinézete ellenére egy isteni finom leves...
az a bab hibája volt :):):):):) kolléganőm mesélte épp a napokban, hogy főztek a férjével ( ők nagy mennyiséget szoktak 100-120 emberre) és ugyanazt a babot vették, mint szokták, de volt olyan ami az istennek nem akart megpuhulni. A többi már puha volt és a renitensek az istennek sem puhultak, úgyhogy vannak ilyen kis g*ci babok, akik nem hajlandóak.:):)
jó kis leveske ez! de engem a stangli bűvölt el most kivételesen.:):):)
VálaszTörlésa fene sem tudja, hogy hogyan csinálják a szpárban, de ropogós a csücske és az egész kifli még este is, pedig más sóskiflik meghümmednek pár óra után...
Törlésmeg kell jegyeznem, hogy a kinézete ellenére egy isteni finom leves...
nem kell meggyőznöd, még nem ettem nálad rosszat :) ♥
VálaszTörléshááááááát a sóletben voltak keményke babok, a fene egye meg))))
Törlésaz a bab hibája volt :):):):):)
VálaszTörléskolléganőm mesélte épp a napokban, hogy főztek a férjével ( ők nagy mennyiséget szoktak 100-120 emberre) és ugyanazt a babot vették, mint szokták, de volt olyan ami az istennek nem akart megpuhulni. A többi már puha volt és a renitensek az istennek sem puhultak, úgyhogy vannak ilyen kis g*ci babok, akik nem hajlandóak.:):)