2015. január 20., kedd
Citromos görög csirke
Hozzávalók: 3 db csirkecomb, 1 db citrom, 6 db fokhagymagerezd, himalája só, szőlőmagolaj, friss kakukkfű, őrölt bors, 1 dl pezsgő (el is hagyható)
Elkészítése: a megtisztított combokat sózzuk, borsozzuk majd tepsibe vagy jénaiba helyezzük őket. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket, a friss kakukkfű ágakat, valamint a felkarikázott citromot. Megöntözzük a szőlőmagolajjal és a pezsgővel. Lefóliázzuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben sacc. negyven percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát és ropogósra sütjük a combokat.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
jövök :))))) *nyálcsorgatósszmájli*
VálaszTörlésgyere, de már csak az üres tepszli van )))
Törlésez annyira guszta, hogy azonnal megkívántam :):)
VálaszTörléssztem ha reszeltem volna rá egy kis narancs- vagy citromhéjat úgy izgisebb lett volna, majd legközelebb kipróbálom úgY
Törlés