Hozzávalók: 50 dkg tenger gyümölcsei, 5 dkg vaj, 1 édeskömény vékonyra szeletelve, 1 póréhagyma vékonyra szeletelve, 1 gerezd fokhagyma finomra vágva, 1 csokor petrezselyemzöld apróra vágva, 1 doboz darabolt konzervparadicsom, 1 bögre húsleves, 1,5 dl száraz fehérbor, himalája só, bors, 1 teáskanál erős pirospaprika
Elkészítése: egy magas falú edényben a vajon pároljuk meg az édesköményt és a hagymát, fokhagymát, adjuk hozzá a paradicsomot és a petrezselymet, majd a húslevest és a bort. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg az erős paprikával. Ha felforrt tegyük bele a tenger gyümölcseit és kis lángon 15 perc alatt készre főzzük. Friss, ropogós bagettel kínáljuk.
*nyelked*
VálaszTörlésfinom volt, szeretem a kagyló és a garnélát
TörlésTe Kolosnál nagyon bejövős lennél ezzel a kajával :):):):):)
VálaszTörlés