2012. december 10., hétfő
Csirke egytál spanyol módra
Reggel még fogalmam sem volt, hogy mit főzök ma. A gasztroblogok között nézelődve rátaláltam *gasztroemi*-nél erre az ételre, így ez lett az ebéd. (amit változtattam az csupán annyi, hogy egy csipet barna nádcukrot is tettem a csirke szaftjához, mert az általam kiválasztott darabolt paradicsom konzerv kissé savanyú volt)
Úgy vélem, jól választottam. Köszi *emi*.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Jó kis téli ebédet főztél:)
VálaszTörléstelitalálat volt)))
TörlésJó a választás, én is választottam, ezt meg kell csinálni. Köszi
VálaszTörlésMaradok 10-telettel NEDUDDGI
kiváncsi vagyok a véleményedre
Törlésna ez 1 jó ötlet, holnapután valami ilyesmit fogok főzni.:)
VálaszTörlésfinom volt))))
VálaszTörlésmeg ez is ki lesz prószálva :))
VálaszTörlés