Hozzávalók: 2 db padlizsán, 2 dl majonéz, fél kaliforniai paprika, só, bors, 1 lime leve, petrezselyemzöld vagy korianderzöld, a sütéshez olívaolaj
Elkészítése: a félbevágott padlizsánokat, amiknek levágtuk a végeit, megöntözzük olívaolajjal, majd jénaiba helyezzük és megsütjük. A megsült padlizsánok húsát kikaparjuk a héjukból, összetörjük , ízesítjük sóval, borssal, hozzákeverjük a felaprított paprikát, a majonézt, a lime levét és az apróra vágott petrezselyemzöldet. Pár csepp olívát keverünk hozzá.
Azt is írd oda, hogy lila chipset adunk mellé . :):):)
VálaszTörlésevidans, lila csipsznek mindig kell otthon lennie)))
Törléskivették a számból a szót :)))))
VálaszTörlésfinom lehet :))
neked sincs a kamrában lila csipszed????
Törlésmivé lesz ez a világ...
Szeretem a padla minden változatát. Még ezt is.? Feliratkoztam. Gratulált a blogger hozzá, hogy követlek. Holnap kilövöm magam, aztán megint visszamászok. Hiába..szükségem van a sikerre..
VálaszTörlésa siker, az siker)))
Törlés