Elkészítése: az olajon megpirítjuk a megtisztított és felszeletelt gombát. Ízesítjük sóval, borssal. Közben kifőzzük a tésztát és egy tálba rakjuk. Ha megpuhult a gomba hozzá adjuk a szarvasgombás pesztót. Simára keverjük a tejszínt az étkezési keményítővel és besűrítjük vele a gombát.Hagyjuk párat rottyanni, majd a mártásos gombát összekeverjük a tésztával.
2011. május 16., hétfő
Tejszínes, gombás tagliatelle
Elkészítése: az olajon megpirítjuk a megtisztított és felszeletelt gombát. Ízesítjük sóval, borssal. Közben kifőzzük a tésztát és egy tálba rakjuk. Ha megpuhult a gomba hozzá adjuk a szarvasgombás pesztót. Simára keverjük a tejszínt az étkezési keményítővel és besűrítjük vele a gombát.Hagyjuk párat rottyanni, majd a mártásos gombát összekeverjük a tésztával.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nagyon finom lehetett!
VálaszTörlésNagyon jól néz ki, korán reggel ilyet nézni, mindjárt megéhezem!
VálaszTörlésjó!!,én is gyakran készítek hasonlót még a" rosszevők " közt is kedvenc lett. Próbáld ki bors helyett origano vagy borsikafüves füszerezéssel, a gombához remekül illik.
VálaszTörlésezt megenném, de gyorsan :)))
VálaszTörlésNagyon jól néz ki!
VálaszTörlésCitromhab...imádom a szarvasgomba ízét)))
VálaszTörlésÉva...korán reggel egy jó kv elveszi az étvágyat...vagy mégsem?)))
VálaszTörlésrozmaring...szerintem a tészta mindenhol nagy kedvenc
VálaszTörléscatyst...nyah, ez nem túl pancsos))), hamar megvan
VálaszTörlésegy pici...jó is volt)))
VálaszTörlésnem túl drága? a szarvasgombás okosság? egyébként neki fogok veselkedni, de mért kell gluténmentesnek lenni a tésztának? én csinálok tésztát, aztán azzal megalkotom ezt a remekművet, remélem hasonló lesz mint a képeken látni
VálaszTörlésMaradok 10-telettel NEDUDDGI
NEDUDDGI...egészségesen kell táplálkozni, a pesztó ára nem vészes és 3-4 alkalomra elég
VálaszTörlésEzt a pesztót hol vetted kincsem? :) Amúgy király a kajád, én is szoktam ilyent csinálni, imádom, de még soha nem használtam hozzá pesztót. Főleg mert még nem is találkoztam ezzel az ízesítéssel. Most jól felcsigáztál :) Imádom a receptjeidet, még eddig egyikben sem csalódtam :)
VálaszTörlésKedves Málna, nézz be ide, meglepetés vár rád
VálaszTörléshttp://gasztro-szepseg-es-sokmas.blogspot.com/2011/05/tetszik-recepted-dij.html