Hozzávalók:2 db filézett csirkemell, 1 db piros csilipaprika, 30
dkg juhtúró, himalája só, bors, szőlőmagolaj, 15 dkg
kígyóuborka kimagozva, szeletelve, 15 dkg szeletelt gomba
Elkészítése: a felhevített szőlőmagolajra rádobom a csíkokra
vágott csirkemellet, a vékony karikákra aprított csilipaprikát , a
felszeletelt uborkát és gombát.. Sózom, borsozom és készre pirítom a
csirkehúst. Majd rámorzsolom a juhtúrót és hagyom, hogy ráolvadjon. (ha
nagyom sűrű lesz, akkor lazítom egy kis főzőtejszínnel) Rizzsel vagy sült burgonyával tálalom.
A piruló csirkemell, a gomba és az uborka.
Nagyon hercigek az uborka bumerángok :)
VálaszTörlésme encanta muy saludable,riquísimo,saludos.
VálaszTörlés:) De klassz recept! Biztos nagyon finom!
VálaszTörlésisteni lehet :)
VálaszTörlés