Hozzávalók: 2 doboz piros kaviár, 3 szem főtt burgonya, 2 dl olívaolaj, 2 citrom leve, 1 kisebb fej főzőhagyma, tengeri só, fehér bors
Elkészítése: tegyük turmixgépbe a kaviárt és adjuk hozzá a főtt burgonyákat. Öntsük hozzá az olívaolajat, a citromok levét, az apróra vágott hagymát. Óvatosan sózzuk, majd borsozzuk és turmixoljuk pépesre.
catyst...igaz, hogy írhattam volna úgy is, hogy egy és két dl között,nem mértem pontosan, de valahogy úgy mondanám, mint a házi majonézhez, amennyit felvesz és még nem csapódik ki , plüsz elég krémessé válik)))
biztos, hogy 2 deci olivaolaj? nem sok az? ez amúgy nagyon finom lehet, nem szeretem a halakat, viszont a kaviárt imádom :))
VálaszTörléscatyst...igaz, hogy írhattam volna úgy is, hogy egy és két dl között,nem mértem pontosan, de valahogy úgy mondanám, mint a házi majonézhez, amennyit felvesz és még nem csapódik ki , plüsz elég krémessé válik)))
VálaszTörléskipróbálásra ítéltetett :):):)
VálaszTörlésnem azéééééééééé, de öt perc alatt elfogyott)))
VálaszTörlésKi fogom próbálni így is :-)
VálaszTörlésmm.