Hozzávalók: 3
db paradicsom, 15 dkg kígyóuborka, 15 dkg tonhalkonzerv, 3 db főtt
tojás, 1 citrom, 1 fej szívsaláta, 10 dkg zsírszegény óvári sajt, 4 szál
újhagyma, 2 evőkanál fekete olajbogyó, 1 dl vinaigrette mártás,
himalája só, őrölt fehér bors
Elkészítése:
kockázzuk fel a paradicsomot, az uborkát, a sajtot és vágjuk karikákra
az újhagymát. Tegyük tálba a hozzávalókat, majd óvatosan forgassuk össze
a vinaigrette mártással.Adjuk a keverékhez az olajbogyót és az egészet
halmozzuk a szívsaláta levelekre. A kupac tetejére helyezzük a
halhúst.Tegyünk mellé negyedekre vágott citrom- és tojáscikkeket, majd
csavarjunk rá a citrom levéből is.
nagyon guszta, jövök hozzád vendégségbe :))))))))
VálaszTörlésgyere, szívesen látlak ))))
Törlés