Hozzávalók: 1 fej karfiol, 2 cm gyömbér, 1 fej hagyma, 3 gerezd
fokhagyma, 1,5 dl kókusztej, 1 mokkáskanál curry vagy 2 evőkanál
currypaszta, 1 evőkanál szőlőmagolaj, himalája só, fehér őrölt bors, 3-4
rózsa brokkoli, petrezselyemzöld
Elkészítése: az olajon pirítsuk
meg a felkockázott hagymát, adjuk hozzá a reszelt gyömbért és a zúzott
fokhagymát, forgassuk bele a rózsáira szedett karfiolt és brokkolit,
fűszerezzük. Öntsünk rá egy kevéske vizet és pároljuk puhára a karfolt
és a brokkolit. Amikor kész, adjuk hozzá a kókusztejet és forraljuk
össze. Tálaláskor hintsük meg felaprított petrezselyemzölddel és főtt
rizzsel fogyasszuk.
Oh my God! Ilyent azonnal kell csinálnom!!!!
VálaszTörlésbabám, hamar elkészül )))
Törlés