Hozzávalók: 3
db csirkecomb, 1 db citrom, 6 db fokhagymagerezd, himalája só,
szőlőmagolaj, friss kakukkfű, őrölt bors, 1 dl pezsgő (el is hagyható)
Elkészítése:
a megtisztított combokat sózzuk, borsozzuk majd tepsibe vagy jénaiba
helyezzük őket. Mellé tesszük a fokhagymagerezdeket, a friss kakukkfű
ágakat, valamint a felkarikázott citromot. Megöntözzük a szőlőmagolajjal
és a pezsgővel. Lefóliázzuk, majd 180 fokra előmelegített sütőben sacc.
negyven percig sütjük. Ezután eltávolítjuk a fóliát és ropogósra sütjük
a combokat.
jövök :))))) *nyálcsorgatósszmájli*
VálaszTörlésgyere, de már csak az üres tepszli van )))
Törlésez annyira guszta, hogy azonnal megkívántam :):)
VálaszTörléssztem ha reszeltem volna rá egy kis narancs- vagy citromhéjat úgy izgisebb lett volna, majd legközelebb kipróbálom úgY
Törlés